Kurssit, infoillat, ryhmäkoulutukset

Jademagia Music järjestää ryhmämuotoisia biisintekoon ja musiikkialaan liittyviä lyhytkursseja ja pajoja. Yhdessä muiden musiikkialan toimijoiden (mm. sanoittaja + säveltäjä + tuottaja) kanssa järjestämme mm. musiikkialan infoiltoja, biisipajoja ja kuuntelu- / palautesessioita. 
Tulevia kursseja ja tapahtumia löydät tämän sivun alaosasta sekä Ajankohtaista-sivulta: www.jademagia.fi/ajankohtaista/
 
Seuraa myös Jademagia Musicin fb-sivuja osoitteessa www.facebook.com/jademagia , niin saat nopeasti tietoa tulevista tapahtumista ja kursseista. Voit lähettää meille toiveita ja ehdotuksia, niin yritämme järjestää toiveitasi vastaavan infopaketin tai kurssin.
 
Tervetuloa mukaan oppimaan!

 Vierailut oppilaitoksiin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin

Jademagia Musicin perustaja Annika Tello tekee vierailuja opistoihin, kursseille, tilaisuuksiin jne:
 
  • Olen ammattimusiikintekijä, joka on erikoistunut musiikkimanageriksi (Arcada: Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutus 2017). Säveltämisen, sanoittamisen ja managerityön lisäksi arkipäiviini kuuluu myös mm. säännöllisiä valmennuksia, konsultaatioita, manageriopiskelijoiden tutorointia, mentorointia, musiikkialan tapahtumia ja seminaareja.
  • Toimin HEO:n laulajalinjalla Helsingissä biisinteon ja laululyriikan opettajana lukuvuoden 2016-2017 ajan. Olen pitänyt tunteja myös HEO:n lauluntekijälinjan opiskelijoille.
  • Olen ollut Musiikintekijät ry:n edustajana puhumassa musiikintekijän polusta Kulttuurikeskus Caisan Musiikkialan ABC-tapahtumassa Helsingissä, ja keskustelemassa metadataan liittyvistä ongelmista Musiikki & Media -tapahtuman paneelikeskustelussa Tampereella.
  • Olen kouluttautunut Esitysraportoinnin lähettilääksi (Musiikintekijät ry / Teosto). Käyn kertomassa tekijänoikeuksista ja esitysraportoinnista mm. musiikkialan oppilaitoksissa ympäri pääkaupunkiseutua ja silloin tällöin kauempanakin. Voit lähettää vierailupyynnön tai ehdotuksen paikasta, jossa kaivattaisiin esitysraportointi-infoa. Olitpa sitten koululainen, opiskelija, kurssin vetäjä tai koulun rehtori, voit laittaa viestiä niin laitetaan vierailu järjestymään :)
  • Ja paljon, paljon muuta!
Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin!
 

Annika Tello

 

Kuva: Musiikki ja Media 2017 / The Metadata of Music files -paneelikeskustelu

Panelistit: Marja Kortelainen (Warner / Chappell Music Finland), Teppo Lounema (Warner Music Finland), Hans Peter Roth (Network of Music Partners NMP), Victoria Campoamor (YouTube & Google Play), Hans Peter Roth (Network of Music Partners NMP), Annika Tello (Jademagia Music), Jari Muikku (Digital Media Finland)