Kurssit, infoillat, ryhmäkoulutukset

Jademagia järjestää ryhmämuotoisia biisintekoon ja musiikkialaan liittyviä lyhytkursseja ja pajoja. Yhdessä muiden musiikkialan toimijoiden (mm. sanoittaja + säveltäjä + tuottaja) kanssa järjestämme mm. musiikkialan infoiltoja, biisipajoja ja kuuntelu- / palautesessioita. 
Tulevia kursseja ja tapahtumia löydät tämän sivun alaosasta sekä Ajankohtaista-sivulta: www.jademagia.fi/ajankohtaista/
 
Seuraa myös Jademagian fb-sivuja osoitteessa www.facebook.com/jademagia , niin saat nopeasti tietoa tulevista tapahtumista ja kursseista. Voit lähettää meille toiveita ja ehdotuksia, niin yritämme järjestää toiveitasi vastaavan infopaketin tai kurssin.
 
Tervetuloa mukaan oppimaan!

 Vierailut oppilaitoksiin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin

Voitte tilata Jademagia-palveluja ja tuntiopetusta musiikkialan opistoihin, kursseille, tilaisuuksiin tai ryhmien tapaamisiin. 
 
Toimin HEO:n laulajalinjalla Helsingissä biisinteon ja laululyriikan opettajana lukuvuoden 2016-2017 ajan.
Olen pitänyt tunteja myös HEO:n lauluntekijälinjan opiskelijoille.
 
Olen ollut Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry:n edustajana puhumassa musiikintekijän polusta Kulttuurikeskus Caisan Musiikkialan ABC-tapahtumassa Helsingissä.
 
Olen kouluttautunut Elvis ry:n Esitysraportoinnin lähettilääksi. Käyn kertomassa tekijänoikeuksista ja esitysraportoinnista mm. musiikkialan oppilaitoksissa ympäri pääkaupunkiseutua ja silloin tällöin kauempanakin. Voit lähettää vierailupyynnön tai ehdotuksen paikasta, jossa kaivattaisiin esitysraportointi-infoa. Olitpa sitten koululainen, opiskelija, kurssin vetäjä tai koulun rehtori, voit laittaa viestiä niin laitetaan vierailu järjestymään :)
 
Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin!
 
Annika Tello