menu
Jademagia Music

ME USKOMME SINUUN.

 

Musiikkivalmennuksemme lähtökohta on löytää jokaisen musiikintekijän oma tarina ja yksilöllinen tapa sen ilmaisuun.

Halusitpa ponnistaa treenikämpältä radioon tai ikuistaa oman laulusi pöytälaatikkoon talteen, olemme sielulla ja sydämellä mukana edistämässä kehitystäsi.

Ohjaamme teknisesti ja tuemme henkisesti, niin laulun tekemisessä kuin oman polun raivaamisessa musiikkimaailman viidakossa.

Toimimme fyysisesti Rovaniemellä ja Helsingissä. Tarjoamme valtaosan palveluistamme myös netin välityksellä. Asiakkaitamme ovat levy-yhtiöt ja kehittyvät artistit, harrastelijamuusikoita unohtamatta.

 

 

JADEMAGIA MUSIC POIMINTOJA

2019

 • Jademagia Music Oy perustaminen: laulu- ja tekstituotanto, musiikkialan valmennukset, managerointi, julkaisutoiminta
 • Jademagia Music Oy: musiikkikustantamon perustaminen
 • Karaoke SM 2019: finaalin tuomarointi ja artistivalmennusohjelma kisan voittajalle

2018

 • Jademagia Music Management: managerointitoiminnan käynnistäminen
 • 6G-bändin valmennusohjelma X Factor Suomi 2018 -kaudelle
 • Anssi Kelan ja Jade-artistin yhteistyövuosi 2018 / Suomen Musiikintekijät ry:n mentorointistipendi
Annika Tello

MUSIIKIN AMMATTILAINEN JA SOSIONOMI

Jademagia Musicin toiminnan lähtökohtana on, että jokainen musiikintekijä huomioidaan ainutlaatuisena yksilönä.

Ihmiskeskeinen lähestymistapa on luonnollinen ilmentymä yhtiön perustajan ja toimitusjohtajan Annika Tellon ammateista ja koulutuksesta: musiikintekijän, musiikkimanagerin ja musiikkialan yrittäjän lisäksi Annika on sosionomi.

Jademagia Music on Annikalle luonteva tapa yhdistää auttamistyö ja musiikillinen osaaminen.

 

Kuva: Tommi E Virtanen

 

ANNIKA OMIN SANOIN

Lapsena kirjoitin tarinoita ja näytelmiä, maalasin tauluja, tein tilataidetta metsässä ja keksin salakieliä – luovuus on pulpunnut minusta aina.

Yläasteikäisenä opettelin itse perussoinnut koulun pianolla, ja 19-vuotiaana ostin ensimmäisen kitarani. Olin itsenäinen ja villi sielu, joka kulki yksin maailmalla eikä oikein osannut pelätä mitään. Reissasin vuorilla, merillä, autiomaissa, miljoonakaupungeissa ja sademetsissä rinkan, kitaran ja päiväkirjan kanssa. Noista kokemuksista syntyivät ensimmäiset omat lauluni.

Elämän yllätyksellisyys ja vapauden tunne olivat parasta maailmassa monen vuoden ajan. Opiskelin sosionomiksi ja tein ohjaajan töitä lastenkodeissa ja nuorisokodeissa. Autoin lapsia ja nuoria etsimään väyliä tunteidensa purkamiseen.

Myöhemmin asetuin aloilleni ja sain kaksi lasta. Olin kotiäitinä nelisen vuotta – tuona aikana musiikin merkitys kasvoi koko ajan, ja kirjoitin lisää lauluja.

Sanoitusasiat lähtivät rullaamaan. Yhteistyöverkosto kasvoi, ja tutustuin moniin säveltäjiin, tuottajiin ja laulajiin. Ensimmäinen laulutekstini julkaistiin syksyllä 2013.

Ennen pitkää lauluntekijät alkoivat pyytää minua kommentoimaan tekstejään. Olin innoissani keskeneräisistä biiseistä, ja tein niitä mielelläni valmiiksi. Pikkuhiljaa minua pyydettiin erilaisiin projekteihin tekemään tekstejä tai tekstituotantoa.

Nykyään teen muokkauksia, korjauksia, sanoituksia tai kokonaisia lauluja. Valmennan biisintekijöitä, opetan sanoitustekniikoita ja hion asiakkaiden kanssa keskeneräisiä biisejä valmiiksi. Rakennan myös uusia artistiuria yhteistyössä muiden musiikkialan ammattilaisten kanssa.

Olen myös itse artisti: Jade. Omien laulujen tekeminen on tärkeä osa elämääni. Kun kirjoitan muille, mietin aina kenelle kirjoitan, millaista tekstiä artisti voi laulaa, tai voiko radiobiiseissä sanoa näin. Kun kirjoitan omia laulujani, kukaan tai mikään ei määrittele sitä mitä teen. Omat lauluni ovat vapaan sieluni tuotoksia.

Vuonna 2018 sain Suomen Musiikintekijät ry:n mentorointistipendin ja pääsin vuoden ajaksi työstämään Jade-kappaleita laulaja-lauluntekijä Anssi Kelan kanssa. Uusia Jade-lauluja syntyy edelleen säännöllisesti ja esitän niitä keikoilla. Ensimmäinen Jade-single ilmestyy vuonna 2019.

Olen itsenäinen yrittäjä: en edusta mitään ulkopuolista yhtiötä, tiettyä genreä tai ennalta määriteltyä tyyliä. Minulla on vapaat kädet ja käytän luovuuttani tilanteen mukaan. Ohjaan asiakkaitani aina yksilöllisesti ja kannustan heitä pitämään kiinni omista vahvuuksistaan.

 

ANNIKAN CV PÄHKINÄNKUORESSA

 • Jademagia Music Oy: n perustaja ja toimitusjohtaja
 • Musiikintekijä, sanoittaja (n. 30 julkaistua sanoitusta / sävellystä mm. Universal Musicin, Warner Musicin ja Sony Musicin artisteille 2013–2019)
 • Bachelor of Social Services (Sosionomi AMK), Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia
 • Musiikkimanageri, Arcada; liiketalouden ja kulttuurituotannon erikoistumiskoulutus
 • Yrittäjä, Yrittäjän ammattitutkinto, REDU
 • Lauluntekijä, HEO Kulttuuri, lauluntekijälinja
 • Musiikkialan valmentaja, sanoituskouluttaja, tekstituottaja
 • Laulaja-lauluntekijä Jade www.facebook.com/jadefinland/
 • Freelancer-kirjoittaja
 • Kahden lapsen äiti
 • Taiteilijasielu, reppureissaaja, seikkailija
 • Luonnon, eläinten, elokuvien ja kaukaisten kulttuurien ystävä
 • Intuition seuraaja
Yhteistyössä:

 

 

 

fb_white.svg

@jademagia

 

 

ig_white.svg

@jademagiamusic