2-vuotias Jademagia Music juhlii Facebookissa!

2-VUOTIAS JADEMAGIA MUSIC JUHLISTAA SYNTTÄREITÄ FB-TAPAHTUMALLA

Jademagia Music on nyt 2-vuotias! Synttäreitä juhlistetaan värikkäällä virtuaalitapahtumalla Facebookissa. 

Synttärisankari kutsuu kaikki mukaan!

Hyppää tapahtumaan tästä:  www.facebook.com/events/113671302634972/permalink/117009705634465/?notif_t=like¬if_id=1504700907536689

Tapahtumasivu esittelee biisintekijöiden ja artistien arkipäivää, kertoo miten biisejä syntyy ja mitä biisien taustalla tapahtuu. Tapahtumasivulla päivitetään mm. Jademagia Musicin biisintekijöiden ajatuksia, keikkoja ja uusia laulutekstejä jotka etsivät sävellystä!

Lisäksi tapahtumasivulle ilmestyy vuorokauden kestäviä erikoistarjouksia, joita ei löydy mistään muualta. 

Kaikkien fb-tapahtumaan osallistuvien sekä fb-tapahtumasta kiinnostuneiden kesken arvotaan 3 kpl Jademagia Musicin lahjakortteja. Lahjakortti on voimassa 10 kk. Lahjakortin voi käyttää itse tai lahjoittaa tuttavalle. 

20.9.17 ARVOTTAVAT LAHJAKORTIT:

  • Henkilökohtainen valmennus 1 h - lahjakortti 1 kpl (arvo 86 €)
  • Co-write-tunnit 2h - lahjakortti (arvo 120 €) 
  • Jademagian Palautepalvelu - lahjakortti 1 kpl (arvo 55 €)
Jos olet jo mukana Jademagian syksyn toiminnassa Jademagia Music -ryhmäläisenä, valmennustuntioppilaana, Skype-oppilaana, tilausbiisien tai palautteiden tilaajana, manageroitavana artistina tai bändinä, co-write-kirjoittajana, säveltäjä-, tuottaja- tai managerikaverina tai jossain muussa roolissa, klikkaathan itsesi mukaan fb-tapahtumaan!
 
Ja jos vasta harkitset Jademagian joukkoon liittymistä, klikkaathan itsesi mukaan tapahtumaan, seuraa juttujamme ja osallistu arvontoihin. Mitä todennäköisimmin haluat pian hypätä mukaan 2-vuotiaa Jademagia Musicin syksyyn 2017!
 
Tervetuloa musaihmiset ja tervetuloa ihana, maaaaginen syksy!!
 
 
 
 
Jademagia Music, Jademagia Musicin Maaginen syksy, tapahtumat, ajankohtaista, sanoitukset, sävellykset, co-write-tunnit, managerointi, julkaisut, keikat, musiikkiala, biisintekijät, biisintekijöiden yhteisö, lauluntekijät, lauluntekijävalmennus, biisintekijävalmennus, lauluntekijäkoulutus, säveltäminen, sanoittaminen, artistiura, laulaja-lauluntekijä, laulujen kirjoittaminen, sanoituskoulutus, artistimanagerointi, bändimanagerointi, music management, music business, artist management