Assin uusi single Vaaravyöhykkeellä julkaistu!

 

Suomen musiikkikenttä on saanut joukkoonsa räiskyvän uuden artistin Assin!

Uusi single Vaaravyöhykkeellä julkaistiin 13.8.2017.

 

Energinen Assi lauloi jo ennen kuin oppi puhumaan ja hän on kirjoittanut omia biisejä vuodesta 2007 lähtien. Assi on monessa mukana: Assin musiikkia on soinut mm. YleX:n uuden musiikin illassa, hänet on valittu Lahden elävän musiikin yhdistyksen ELMU:n vuoden nousukkaaksi ja hän on kahminut radioäänestysten yleisöääniä.

 

Viime vuonna Assi palkittiin Bassoradion Nost€een kulttuurisponsoroinnilla. Nost€ antoi uutta vauhtia uralle ja kirkasti uuden artistiminän syntyä. Nyt julkaistu Vaaravyöhykkeellä on Assin ensimmäinen uudella artistinimellä julkaistu kappale.

 

Assi on ollut mukana Jademagia Musicin biisintekijävalmennuksessa ja hän kuuluu Jademagian biisinkirjoittajien ryhmään. Nyt julkaistun Vaaravyöhykkeellä-kappaleen tekstin Assi on kirjoittanut co-write-tunneilla yhdessä Annika Tellon kanssa.

 

Assi on energinen tee-se-itse-artisti, joka menee rytinällä eteenpäin. Kauneudenhoitoalalla työskentelyn lisäksi Assi keikkailee säännöllisesti ja valmistelee parhaillaan tulevaa albumiaan, jonka ensimmäinen single on saanut lämpimän vastaanoton. 

 

Kuuntele Assin single Vaaravyöhykkeellä:

 

YouTube: www.youtube.com/watch?v=3ISxjhlHz2Q

Spotify: open.spotify.com/track/0bYVPKDrtkwY1no1XXoJUx

 

Seuraa Assia Facebookissa: www.facebook.com/assimusaofficial/