Jademagia kiittää vuodesta 2016!

Jademagia kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita vuodesta 2016!

 

Vuosi 2016 on ollut täynnä upeita musiikkiprojekteja, ihanaa innostusta ja inspiraatiota! 

Mukana on ollut mm. pop-, rock-, räp-, iskelmä-, elokuva- ja lattarimusiikin säveltäjiä, sanoittajia, artisteja, tuottajia ja muita musiikkialan toimijoita. 

Kiitokset kaikille, olette huikeita! 

 

Uusia biisejä on syntynyt paljon, ja osa niistä on tulossa julkaisuun jo ensi vuoden aikana. 

Jademagia on myös laittanut vauhtiin suuria kuvioita muutaman uuden artistitulokkaan kanssa. Heistä tulette kuulemaan vielä!

 

Suosituimpana Jademagia-palveluna jatkaa monipuolisesti eri tarpeisiin vastaava Henkilökohtainen valmennus. 

Asiakkaat ovat hakeneet Jademagiasta ohjausta ja vauhtia mm. sanoittaja-, lauluntekijä- ja artistiunelmiinsa. Osa asiakkaista on ottanut muutaman valmennustunnin, osa on käynyt tunneilla säännöllisesti koko vuoden ajan. 

 

Moni on luonut Jademagian avulla uusia kontakteja muihin biisintekijöihin, tuottajiin ja levy-yhtiöihin, ja monia uusia projekteja on käynnistynyt valmennuksen seurauksena. Jademagia on yhdistänyt uusia kirjoittajia ja säveltäjiä, ja monet ovat löytäneet nykyisen biisinkirjoituskumppaninsa Jademagian kautta. On ollut mahtavaa seurata asiakkaiden huikeaa edistymistä, uuden oppimista ja eteenpäin lentämistä! :) 

 

Myös Jademagian Palautepalvelu, Tekstituotanto ja Tilaustekstit jatkoivat kasvavaa suosiotaan vuonna 2016. 

Jopa 95 % uusista asiakkaista on tilannut ensimmäisen kerran jälkeen lisää Jademagia-palveluita! 

Suuret kiitokset tästä positiivisesta palautteesta ja luottamuksesta! :)

 

Lukukausivalmennukset pyörähtivät käyntiin vuoden 2016 aikana, ja ne kasvoivat nopeasti merkittäväksi osaksi Jademagian toimintaa. 

Seuraavat uudet ja innokkaat lukukausivalmennusoppilaat aloittavatkin jo tammikuussa 2017. 

 

Vuoden 2016 aikana Jademagia-asiakkaina on ollut mm. sanoittajia, säveltäjiä, laulaja-lauluntekijöitä, tuottajia, laulajia, räppäreitä, bändejä ja erilaisten musiikki- ja artistiprojektien vetäjiä. Jademagia on saanut toimia mm.  biisintekijän, sanoittajan, kouluttajan, sanoitusopettajan, muusikon, managerin, tuottajan, julkaisijan ja projektinvetäjän roolissa, ja biisejä on kirjoitettu suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja espanjaksi. 

 

Kiitokset upeista projekteista ja yhteistyökuvioista, tästä on todella hyvä jatkaa kohti vuotta 2017!

 

Haku kevään lukukausivalmennuksiin on käynnissä 10.1.17 saakka, ja hakemuslomakkeen voi lähettää myös joululoman aikana. 

Tervetuloa mukaan luovaan ja kuplivaan musiikintekijöiden laumaan !

 

Jademagia on joululomalla 21.12.16 - 5.1.2017. Voit lähettää sähköpostia tai tilauksia myös loman aikana, vastaan niihin 5.1. lähtien.

 

Ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa kaikille!

 

 

Annika Tello / Jademagia