Jademagian VÄRIKÄS kevät 2016!

Jademagian kevätkausi 2016 on täyttynyt uusista biiseistä, valmennuksista, tekstituotannoista ja laajentuneista yhteistyökuvioista.

Kevätkauden suosituin Jademagia-palvelu on ollut Henkilökohtainen valmennus. Asiakkaat ovat hakeneet Jademagiasta ohjausta ja vauhtia mm. sanoittaja-, lauluntekijä- ja artistiunelmiinsa. Moni on luonut Jademagian avulla uusia kontakteja biisintekijöihin, tuottajiin ja levy-yhtiöihin, ja useita projekteja on käynnistynyt valmennuksen seurauksena. Osa asiakkaista on ottanut 2-4 valmennustuntia, osa on käynyt tunneilla säännöllisesti koko lukukauden ajan. 

Toiseksi suosituimpia ovat olleet Tilaustekstit, ja heti perään jaetulla kolmannella sijalla Tekstituotanto ja Palautepalvelu. Myös Jademagian uutuus, Lahjakortit, on saanut upean vastaanoton. Kiitokset tilaajille!

Jopa 95 % uusista asiakkaista on tilannut ensimmäisen kerran jälkeen lisää Jademagian palveluita! Suuret kiitokset tästä positiivisesta palautteesta ja luottamuksesta teille, ihanat asiakkaat! :)

Henkilökohtaisesti olen ollut tämän kevätkauden aikana sanoittajana ja lauluntekijänä mukana monissa uusissa biiseissä, joista osa julkaistaan vielä tämän vuoden aikana. Olen saanut kirjoittaa tekstejä huikean kauniisiin sävellyksiin ja olla mukana hykerryttävän hauskoissa biisipajoissa. Kaikkea en voi vielä paljastaa, mutta uusien biisien genret ulottuvat mm. popista iskelmään, räppiin ja tangomusiikkiin. On ollut suuri ilo päästä tekemään uutta musiikkia monien luovien ja taitavien tekijöiden kanssa. 

Jademagian pinnan alla kuplii tällä hetkellä todella paljon. Kevätkausi on ollut upea, ja olen valtavan kiitollinen ja innostunut kaikista uusista projekteista, joita olemme polkaisseet käyntiin!

Näistä myöhemmin lisää, nyt ihanaa kesän alkua kaikille!

Annika Tello

 

P.s. Lue lisää Jademagian suosituimmista palveluista täältä: